جزئیات شغل یا آگهی
تلفن همراه: 09132069823 - 09133200491
توضیحات
انواع روغن های حیوانی و گیاهی ( روغن زیتون ، ارده کنجد ، آفتابگردان ، بنفشه ، روغن شحم و روغن زرد گاوی)
انواع شیره جات ( شیره انگور ، خرما ، توت ، انجیر ، سه شیره و چهارشیره )
انواع سرکه انگور ، خرما ، سیب و بالزامیک
سنگ نمک و نمک پودر شده جهرم
نان نرم و نان خشک با آرد کامل
انواع عسل
تلفن همراه: 09132069823 - 09133200491
آدرس : اصفهان - اتوبان خرازی - دروازه تهران - خیابان رباط - ابتدای خیابان باهنر - جنب کوچه 41 - پلاک 361 - سالم سرای گندم
اسید چرب تک زنجیره و پروتئینِ موجود در کره بادام زمینی سبب ایجاد احساس سیری میشود. مصرف کره بادام زمینی همراه با نان تست یا بدون آن به عنوان صبحانه، برای ناهار یا به همراه سیب به عنوان میانوعده میتواند باعث جلوگیری از پرخوری شما میشود. اما همیشه در مصرف کره بادام زمینی میانهروی کنید. بهترین مقدار مصرف کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری است.
مصرف کره بادام زمینی میتواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد. براساس مطالعهای که توسط جکوبسون (Jacobson) در مجلهی انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته میتواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.
پروتئین، فیبر و اسیدهای چربِ موجود در کره بادام زمینی کمک میکنند تا انرژی لازم را از شروع روز تا نیمهی شب حفظ کنید. همچنین در پایدار نگه داشتن قند خون مؤثرند و از افت ناگهانی آن جلوگیری میکنند.
اگر میخواهید یک رژیم کم کالری بگیرید، مصرف آجیل میتواند به کاهش وزن شما کمک کند. کره بادام زمینی، پروتئین بیشتری نسبت به سایر آجیلها دارد و این مقدار در دو قاشق غذاخوری چیزی در حدود ۸ گرم است. همچنین به دلیل داشتن چربی و فیبر بالا میتواند به عنوان میانوعده، برای مدت طولانیتری شما را سیر نگه دارد. درنتیجه میزان کالری دریافتی درطول روز کاهش پیدا میکند. مصرف ۲۰۰ کالری از کره بادام زمینی در مقایسه با مصرف ۲۰۰ کالری نان پرتزل (pretzels)، بیشتر قادر به سیر نگه داشتن شماست.
جزئیات خاص
موقعیت
اصفهان - دروازه تهران - خیابان رباط - ابتدای خیابان باهنر - جنب کوچه 41 - پلاک 361 - سالم سرای گندم