همراه : 09131140590
Description
قرنیز و کاربرد آن
قرنیز به نواری از جنس سنگ، چوب، پلاستیک، سیمان، آلومینیوم، پی وی سی و … گفته می شود که در حاشیه پایین دیوار و در امتداد آن نصب می گردد که علاوه بر کاربرد دکوراتیو خود، مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه به آن ها اشاره می شود:
۱- اولین کاربرد قرنیز مربوط به افرادی است که قصد دارند کف منزل و یا محل کارشان را لمینیت یا کفپوش کنند. به طور کلی پس از اجرای لمینیت دور تا دور، لمینیت ها از دیوار فاصله داشته و این فاصله را نصاب به عنوان درز انبساط در نظر میگیرد که اگر فضای مورد نظر گرم شد و لمینیت ها منبسط شدند، در اثر انبساط حاصله، به دیوار نچسبند و جای بازی داشته باشند. حال اگر چنین فضایی که در حدود یک سانتیمتر باز است، به حال خود رها شود، علاوه بر اینکه ظاهر نامطلوبی خواهد داشت، محلی برای جمع شدن گرد و غبار خواهد شد؛ از این رو قرنیز می تواند درز انبساط لمینیت را پوشانده و کاور کند. علاوه بر آن، این موضوع نیز قابل ذکر است که بیشتر زیبایی و جلوه فضایی که لمینیت شده است، پس از نصب قرنیز نمایان می شود و جلب توجه می کند.
۲- دومین کاربرد قرنیز مربوط به افرادی است که کف منزل یا فضای اداری آن ها، سنگ یا سرامیک یا موکت و یا هر چیزی به جز لمینیت است. برای این گروه شاید از نظر فنی نیازی به نصب قرنیز نباشد، اما در صورتی که در همان فضای ساده، از قرنیز طرح چوب استفاده کنند، فضا بسیار زیباتر و شکیل تر جلوه خواهد کرد. به طور کلی از نظر زیبایی شناسی معماری اگر دیوار و کف، توسط یک جدا کننده از یکدیگر جدا شوند، بسیار زیباتر خواهد بود و همچنین از نظر سازه ای نیز، خرابی انتهای دیوار و گوشه های کف که مربوط به گچ کاری و نقاشی و بنایی می باشند، پس از نصب قرنیز پوشانده خواهد شد. ضمنا با پوشاندن پایین دیوار با قرنیز، از برخورد کفش، پایه مبل، جارو و یا سایر وسایلی که ممکن است باعث آسیب رساندن به دیوار شوند، پیشگیری میشود. مزیت دیگر قابل ذکر این است که با توجه به اینکه گچ در مقابل رطوبت مقاوم نبوده و به سرعت فاسد می شود، برای جلو گیری از رسیدن رطوبت به دیوار گچ كاری شده در موقع شستن كف، قرنیزها مانع خوبی برای نفوذ رطوبت به دیوار و همچنین تخریب رنگ آن می باشند.
Location
خیابان بزرگمهر - خیابان شریف واقفی - فروشگاه دکوپلاست