دیوار آگهی ستنو ویژه وسایل نقلیه 

سریع، آسان و رایگان

ستنو برای همه.

Log in
Use Google account

تولید دستگاه کباب سیخ گیر خمینی شهر / فروش کباب زن اتوماتیک در اصفهان

تولیدی

Advert details

Advert ID: 57652
Displayed: 497
Expires: ۱۴۰۴-۱۱-۲۵ ۱۵:۰۶:۴۹
Contact تلفن همراه: 09134021002
Modified: ۱۴۰۲-۱۰-۰۱ ۱۷:۵۳:۵۵

Description

تولید، ساخت فروش دستگاه کباب سیخ گیر / کباب سیخ کن / کباب زن اتوماتیک / اصفهان

 

دستگاه کباب زن چیست؟

دستگاه کباب زن به نام های دیگری همچون کباب سیخ کن، سیخ زن کباب، کباب زن، سیخ گیر کباب و کباب گیر نیز شناخته می شود. دستگاه کباب سیخ کن، یکی از تجهیزات جالب و مفید صنایع غذایی است که با استفاده از آن می‌توانید به راحتی و بدون دخالت دست در کوتاه ترین زمان ممکن، تعداد زیادی کباب کوبیده به سیخ بکشید.

دستگاه کباب سیخ کن در واقع قابلیت تزریق گوشت به صورت اتوماتیک به داخل قالب و سیخ را دارا می باشد و برای سیخ زدن انواع کوبیده ی گوشت قرمز و مرغ استفاده می ‌شود. کباب زن دستگاهی است که وجود آن درون هر رستوران و آشپزخانه ای ضروری است.

 دستگاه کباب زن انواع و اقسام مختلفی دارد که شما می توانید با توجه به هدف و نوع مصرف خود، یکی از این مدل های موجود در بازار را انتخاب و خریداری نمایید.

انواع دستگاه کباب سیخ کن

همانطور که گفتیم، دستگاه کباب سیخ کن یا کباب زن به انواع مختلفی دسته بندی می شود که نوع انتخابی شما بستگی به نوع مصرف شما و هدفتان از استفاده از این دستگاه، دارد. بطور کلی دستگاه کباب سیخ کن به دو نوع دستی و اتوماتیک تقسیم بندی می شود که در ادامه به شرح مختصری از هر کدام می پردازیم.

1- دستگاه کباب زن دستی

این نوع دستگاه که از آن به عنوان کباب زن خانگی نیز نام برده می شود، همانطور که از اسمش پیداست بصورت دستی کار می کند و به درد ظهر جمعه و مهمانی های خانوادگی می خورد. با استفاده از این دستگاه حتی کسانی که هیچ تبحر خاصی در آشپزی و کباب سیخ کردن نداشته باشند نیز می توانند کباب های حرفه ای به سیخ بزنند؛ ضمن اینکه طول و ضخامت کباب ها یکدست و یک اندازه در می آید و این موضوع باعث می شود که کباب ها هنگام پخت از سیخ نریزند و مهم تر از همه اینکه تمام بخش های کباب به خوبی و بطور یکسان پخته شود. همچنین از مزایای دیگر این کباب زن این است که که فلزی بودن آن باعث می‌ شود دستگاه بوی گوشت به خود نگیرد.

 این نوع کباب سیخ کن ها خودشان دوباره به دو نوع برقی و معمولی تقسیم می شوند که در ادامه درباره ی آنها توضیح می دهیم.

2- کباب زن دستیِ برقی

 این نوع کباب زن که برق کار می کند، مناسب نگهداری و استفاده در منزل است. جنس این نوع دستگاه از فلز (معمولا آلومینیوم) و جنس محفظه ی کباب سیخ کن آن تفلون نچسب است. جنس فلزی این دستگاه باعث عمر مفید و طولانی آن می شود و می توانید با خیال راحت تا سال ها از آن استفاده کنید. استفاده از این دستگاه به نیروی دست زیادی نیاز ندارد و می توانید با آن در یک ساعت تا 100 سیخ کباب سیخ کنید. از برق موجود در این دستگاه برای گرم کردن محفظه ی کباب سیخ کن آن استفاده می شود که این گرم کردن بسته به آبی بودن یا نبودن دستگاه، طرز کار متفاوت دارد و این به آن معناست که کباب زن دستی برقی شامل دو نوع آبی و معمولی می شود:

  • نوع معمولی یا غیرآبی: به این صورت است که درون دستگاه یک heater (گرم کننده) تعبیه شده است و زمانی که دستگاه به برق وصل می شود، محفظه ی کباب سیخ کن گرم شده و با دادنِ گرمای کافی به مایه کباب باعث می شوند که مایه به سیخ بچسبد و سپس سیخ کباب را به راحتی از درون محفظه جدا کنید. همچنین بعضی از این کباب سازها این قابلیت را دارند که در جاهایی مثل پیکنیک و محیط بیرون از خانه که دسترسی به برق نداشته باشید، دستگاه را روی اجاق گاز یا گاز پیکنیکی قرار دهید تا گرم شود.
  • نوع آبی: در این مدل به جای heater که در مدل معمولی موجود بود، از یک محفظه ی آب استفاده می شود؛ به این صورت که ابتدا باید مقداری آب درون محفظه ی مخصوص آن بریزید؛ سپس با اتصال دستگاه به برق، آب درون محفظه می جوشد و باعث گرم کردن محفظه ی کباب سیخ کن می شود که مانند نوع قبل، مایه ی کباب را به درستی سیخ زده و می توانید به راحتی کباب سیخ زده شده را از درون دستگاه در بیارید. بطور کلی نوع معمولی کباب زن دستی برقی رایج تر از نوع آبی آن می باشد.

 

3- کباب زن اتوماتیک

این کباب سیخ کن در واقع نوع صنعتی این دستگاه محسوب می شود که برای استفاده در رستوران‌، کترینگ، تالارها و آشپزخانه های صنعتی مناسب است و مطابق با استانداردهای بین المللی ساخته شده است. این دسته از کوبیده زن ها ابعاد بزرگی دارند و بصورت ایستاده یا رومیزی موجود هستند. رستوران‌ها با کمک این دستگاه می توانند کباب های بهداشتی‌ تر و باکیفیت‌ تری به مشتریان خود ارائه کنند. از سوی دیگر نیز، وجود این دستگاه در رستوران ها باعث می شود که به تعداد کمتری کارگر نیاز پیدا کنید و سرعت کار هم بالا می ‌رود. همچنین می تواند تاثیر بسزایی در افزایش سودآوری و بهروری در رستوران ها و آشپزخانه ها داشته باشد.

توان مصرفی موتور دستگاه کوبیده زن اتوماتیک، چندین کیلووات در ساعت است. همچنین مانند کباب زن های دستی برقی، المانی برای گرم نگه داشتن قالب روی دستگاه های اتوماتیک کباب زن نیز تعبیه شده است. سرعت سیخ گیری کباب نیز بسته به مدل و برند دستگاه برابر چند صد سیخ در ساعت است و در شرایط کاملا  بهداشتی کار می‌ کند. 

تجهیزات آشپزخانه مهاجر صنعت

تولید و فروش انواع تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و یخچال های فروشگاهی - میز کار - سرخ کن - دستگاه کباب زن - یخچال تک درب
ترازو - باسکول - خمیرگیر صادراتی - سیخ شور - چرخ گوشت - تاپینگ - اسنک پز - خلال کن صنعتی - آساب صنعتی - فر برنج دم کن - کانتر گرم - سینک ظرفشویی
آدرس: اصفهان - انتهای خیابان آتشگاه - سه اره درچه - ابتدای بلوار الغدیر - تجهیزات آشپزخانه مهاجر صنعت
تلفن همراه: 09134021002
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Specific details

ایام هفته : شنبه تا پنجشنبه
ساعت : شنبه الی چهارشنبه 9 تا 19 - پنج شنبه 9 تا 14
تلفن 09134021002

Location

شهرستان خمینی شهر, استان اصفهان
انتهای خیابان آتشگاه - سه اره درچه - ابتدای بلوار الغدیر - تجهیزات آشپزخانه مهاجر صنعت
سایت ثبت آگهی (ستنو)

آگهی رایگان

 
شما می توانید آگهی های خود را در زمینه ی خرید، فروش و معاوضه انواع وسایل ، کالاها، ابزارآلات، خدمات مختلف و متنوع ، خدمات حمل و نقل، گردشگری، مسافرتی و ورزشی مرتبط را در این قسمت وارد نمایید

هشدار پلیس

 
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید. همچنین بهتر است قبل از تحویل کالا یا خودروی خود در ازای چک‌های رمزدار بانکی، با مراجعه به بانک مربوطه از اصالت آن اطمینان حاصل کنید.