تلفن ثابت: 03137756895
Description
انواع سیستم حرارت دهی و مزایای آن : توجه داشته باشید معمولا کمترین حالت حرارت دهی در فر نیز احتیاجات شما را بر آورده خواهد کرد چرا که برای پختن کیک ، پیتزا ، مرغ ، سوسیس ، مرغ و سایر مواد غذایی ، اگر فری با المنت “بالا-پایین” و “هوای سه بعدی” داشته باشید کفایت خواهد کرد . سایر سیستمهای حرارت دهی فقط کار شما را راحت تر یا سریع تر انجام خواهد داد. اما از این مقایسه کوتاه که بگذریم به مواردی می رسیم که باعث بالارفتن تنوع فر در بازار می شود. همین تنوع زیاد ممکن است گاهی انتخاب را برای ما سخت کند. فر تمام برقی: بیشتر برای محل هایی مناسب است که لوله کشی گاز وجود ندارد یا برای مشتریانی که میخواهند فر حرفه ای داشته باشند که عمل گرم کرد یا یخ زدایی غذا را داشته باشد مفید است ولی فرهای برقی معایبی هم دارند که میتوان به خشک کردن غذا و یا هزینه برقی که دارد اشاره نمود. فر گازی برقی: این فرها در عین واحد باید هم به برق و هم به گاز وصل باشند که برای گرم کردن فضا از شعله گازی و برای جوجه گردان ، تایمر ، جرقه زن و … از برق استفاده میکند این فرها خیلی حرفه ای نیستند ولی اگر امکان استفاده از لوله کشی گاز برای فر شما وجود دارد میتواند انتخاب خوبی باشد زیرا هم هزینه جانبی زیادی ندارد و هم طول عمر بالا و تقریبا تمامی نیازهای شما رو برآورده خواهد نمود. مزییت فر های ساده به الکترونیکی پیشرفته : فرهای الکترونیکی به دلیل داشتن برنامه های غذایی از پیش تعیین شده، ممکن است غذاها را مطابق با ذائقه ما ایرانی ها نپزد. یعنی ممکن است در برنامه پخت یک مرغ کامل ، آنرا کمتر یا بیشتر از مقداری که ما انتظار داریم طبخ کند. از این رو ممکن است برخی از برنامه های پخت غذا در فرهای الکترونیکی پیشرفته با روشهای پخت ما منطبق نباشد و برای همیشه بلا استفاده قرار بگیرند. از طرفی ، فرهای ساده به دلیل سادگی در عملکرد ، مناسب برای هرگونه پخت و پز هستند ( از غذاهای متنوع گرفته تا انواع کیک و شیرینی ) پس هنگام خرید به این نکته خیلی توجه نکنید که چند برنامه پخت دارد یا خیر
Location
بلوار کشاورز - روبروی مسجدالانبیا - تجهیزات آشپزخانه گالری شهر