تلفن ثابت : 03136282449 - 03136202538 - 03136202538
Description
فروش انواع روغن های گیاهی و گیاهان داروئی کمیاب
فروش انواع عرقیات پاستوریزه با سیب سلامت
فروش آنلاین و ارسال به سراسر کشور
اینستاگرام : atari_sanei_samsam
آدرس : اصفهان - خیابان وحید - نبش خیابان حسین آباد - پاساژ عسگری - طبقه زیرزمین - عطاری صانعی
تلفن ثابت : 03136282449 - 03136202538 - 03136202538
تلفن همراه : 09131136368
هل در طب سنتی ایران با نام های قاقله صغار و قاقله کبار و هیل و هال خوانده میشود.
هل سبز کوهی ناب : چاشنی ادویه و چای - انرژی بخش و شادی بخش - افزاینده میل جنسی و تقویت کننده حافظه - ضد درد استخوان - قاده آور و بادشکن
هِل میوهای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانههای خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیلهاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد هل یکی از چاشنیهای معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نانها، شیرینیها و بهخصوص مربا، هل است. موارد مصرف: معطر و خوشبوکننده بدن، مقوی معده و روده، باد شکن رفع سردرد و بوی بد دهان مخصوصا بوی سیر یکی از چاشنی های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان ها، شیرینی ها و به خصوص مرباها، هل است.البته در مقام مقایسه، هندی ها و پاکستانی ها بیشترین مصرف کننده های هل در جهان هستند. مصرف هل مخصوصاً در فصل های سرد برای افرادی که دچار دردهایی در ناحیه زیر دنده چپ می شوند، بسیار خوب است. هِل انرژی ها را در بدن افزایش می دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می کند، مصرف هِل در این دنیای پُر سر و صدا و اضطراب امروزی، توان مقابله با مشکلات را افزایش می دهد. هل در طب سنتی ایران به نام های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. این گیاه علفی دارای میوه ی تخم مرغی شکل کوچکی است به طول 1 ـ 2 cm (در بعضی انواع طولانی تر) که به طور متوسط 15 ـ 20 (در بعضی کمتر یا بیشتر) دانه به رنگ قهوه ای، سبز، زاویه دار و معطر در آن وجود دارد. هل، معمولاً برای آن که عطر آن حفظ شود به صورت میوه و یا کپسول آن نگهداری می شود و در مواقع مصرف کپسول را شکسته و دانه ها را خارج می سازند، پوست کپسول آن نیز دارای اسانس است. * بخش مورد استفاده در درمان، تخم و ریشه است. * مزاج هل گرم و خشک است. خواص هل: * ضدافسردگی و نشاط آور است. * مالیدن روغن هل به گردن و پس سر موجب رفع سردردهای سوداوی می شود. * موجب باز شدن مجاری درون کبد و طحال می شود. * ریشه ی هل مقوی، تونیک و ملین است. * در شبه جزیره مالایا ساقه ی زیرزمینی ضخیم آن را کوبیده با زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و برای تسریع تولد بچه استعمال می شود. * هل دستگاه گوارش، کبد و قلب را تقویت می کند. * در قدیم معمولا چای را با هل و دارچین تهیه می کردند و توصیه می شود که افراد حداقل هفته ای 2 بارچای خود را با هل مصرف کنند. * مصرف هل عرق و بوی دهان را خوشبو می کند. * اگر افراد پودر هل را اگر در ظرفی ریخته و آن را تکان داده شود و استنشاق کنند، ایجاد عطسه می کند که برای افزایش قوای ذهنی مفید است و سردرد را کاهش می دهد. * هل مقوی معده، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی است. * هل بادشکن، مقوی لثه است و برای برای رفع زخم های دهان مفید است.
Location
اصفهان - میدان ارتش (فلکه فرح آباد) - خیابان وحید - مجتمع تجاری عسگری -(الماس غرب) - جنب پاساژ آبی - طبقه پایین - عطاری صانعی